Acts and shows - Dance shows

Dance shows - Acts and shows
Wij werken samen met een spectaculaire dansgroep "The Dance Crew". Deze crew bestaat uit tal van ervaren dansers en danseressen die samen één sterk en krachtig geheel vormen. Samen verzorgden ze met hun shows reeds diverse grote podia waaronder Model&Mannequin, Motor Salon, Streetball,... Dit allemaal onder algemene leiding van choreograaf Sinerjey.

Acts and shows - Dance showsDe crew weet met traditionele en moderne dansen, acrobatie, kleurrijke kostuums en meeslepende muziek elk publiek te boeien. Om een groot aanbod te bereiken beschikken ze over verschillende shows:

Street Show

Een show vol energie en spektakel. Deze bestaat uit een mix van Streetdance, Disco, Ragga, Breakdance, en veel meer...waarmee ze de hiphopstreets helemaal brengen naar uw evenement. Deze show wordt gedanst op een schitterende mix van de meeste recente muziek. Een show die uw evenement doet daveren.
Alles wordt aangepast naar wens van de klant!

Travestie Show
Een spetterende show met levensechte travesties. Flitsend, vernieuwend, professioneel...Het publiek is de motor van hun enthousiasme. Zij brengen een professionele, unieke show vol afwisseling rekening houdend met de wensen van het publiek.
Alles wordt aangepast naar wens van de klant:
- Aantal travesties
- Aantal dansers
- Duur van de show
- Muziekkeuze
- ...
Uw wens in ons belang!

African Dance Show
Wij bieden u en uw gasten de mogelijkheid kennis te maken met de Afrikaanse dans en de Caribische dans. Met een Afrikaanse Dance Show bij u thuis of op uw feestlocatie, brengen wij de Afrikaanse sfeer om uw feest nog meer pit te geven.

Belangrijk!
Bij het boeken van een show naar uw wens wordt er telkens een speciale prijs gemaakt zodat deze voor beide partijen binnen het budget blijft. U kunt eveneens de Travestieshow combineren met de Street show voor een voordelige prijs. De prijzen kunnen steeds variëren en worden bepaald naargelang de wensen van de klant.. Wanneer u aangeeft voor wat voor soort gasten het feest bedoeld is, bespreekt onze Partymanager met u wat de mogelijkheden zijn: de grootte van de showgroep, de ruimte die de dansers nodig hebben, het thema van de show, het draaiboek en programma om uw gasten lekker bezig te houden. Naast ons basisaanbod staan wij steeds open voor nieuwe aanbiedingen en ideeën.
Wilt u één van deze shows of misschien een helemaal andere naar uw wens op uw evenement? Aarzel niet om ons te contacteren!

Acts and shows - Dance shows
Acts and shows - Dance shows

Acts and shows - Dance shows