Animatie en boeking artiesten

Acts and performances - Aromadeejay met aroma acts

Acts and performances - Aromadeejay met aroma acts Aromadeejay met aroma acts - Acts and performances
Show op locatie beschikt over tal van gerenommeerde en talentvolle artiesten waaronder; DJ's, VJ's, DVD-deejay, AromaDeejay, dance-acts, candy girls, Masters of Ceremonie, virtuele hosts, maar ook DJ's in combinatie met live muzikanten.

Acts and performances - Deejay, Live Sax en vocaliste

Acts and performances - Deejay, Live Sax en vocaliste Deejay, Live Sax en vocaliste - Acts and performances
Show op locatie beschikt over tal van gerenommeerde en talentvolle artiesten waaronder; DJ's, VJ's, DVD-deejay, AromaDeejay, dance-acts, candy girls, Masters of Ceremonie, virtuele hosts, maar ook DJ's in combinatie met live muzikanten. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de DJ clinic de beginselen van het DJ-vak onder de knie te krijgen. Spectaculair entertainment voor ieder evenement!

Acts and shows - Dance shows

Acts and shows - Dance shows Dance shows - Acts and shows
Wij werken samen met een spectaculaire dansgroep "The Dance Crew". Deze crew bestaat uit tal van ervaren dansers en danseressen die samen één sterk en krachtig geheel vormen. Samen verzorgden ze met hun shows reeds diverse grote podia waaronder Model&Mannequin, Motor Salon, Streetball,... Dit allemaal onder algemene leiding van choreograaf Sinerjey.

Acts en Performances - DVD-DJ

Acts en Performances - DVD-DJ DVD-DJ  - Acts en Performances
Onze DVD-DJ is de allereerste  allereerste DVD-mixende DJ.
Met zijn jarenlange ervaring als DJ all-over-the-world en meer dan 1000 clips en opnames van live optredens uit de jaren '70, '80, '90 en heden zet hij bij elk publiek een fantastisch feest neer.
Virtueel spektakel met een mix van disco, soul, pop, salsa, R&B, house, ...

Covergroep en partyband - XL Band

Covergroep en partyband - XL Band XL Band - covergroep en partyband
De 8 koppige, allround XL Band wordt aanzien als één van de beste dans- en begeleidingsorkesten in België. Met twee professionele stemmen (zanger/zangeres), een indrukwekkende blazer-sectie en een mix van topmuzikanten staan zij garant voor een stevig en swingend optreden.

De Feel good mood... - VINYL and VELOURS

De Feel good mood... - VINYL and VELOURS VINYL and VELOURS - De Feel good mood...
Vinyl&Velours. Experts in toegankelijke lounge muziek en hippe jazz in een funky jasje, zorgen ze voor de stijlvolle muzikale toets bij exclusieve business-events. Networking in een atmosfeer van metropolitische klasse. Vinyl&Velours creeert een warme soundtrack bij jou event.
FEEL the Vibe, HEAR the Soul, TASTE the Jazz, SEE the Funk, SMELL the Rhythm

De Vos & Lemmes

De Vos & Lemmes De Vos & Lemmes

Op zoek naar een megafoute Nederlandstalige covergroep?
Aanhoor dan nu onze muzikale lokroep
Want deze acht corpulente werkbeesten
Entertainen al jouw evenementen, festivals en feesten

Les Types - Mobiele groep (trio of kwartet)

Les Types - Mobiele groep (trio of kwartet) Mobiele groep (trio of kwartet) - Les Types
Deze vrolijke groep muzikanten draagt flexibiliteit hoog in 't vaandel. Ze zijn gespecialiseerd in het ambiance brengen aan tafel. Ze spelen een waaier van stijlen die geschikt zijn bij het tafelen: een mix van Joodse, Italiaanse, Russische volksmuziek, Franse en Vlaamse musettes en walsen, Old time Jazz en blues, covers en smartlappen.

Magisch entertainment - Tafelgoochelaar voor al uw evenementen

Magisch entertainment - Tafelgoochelaar voor al uw evenementen Tafelgoochelaar voor al uw evenementen - Magisch entertainment
Wat is er mooier dan een goochelaar die zijn kunnen toont, onder de neus van de gasten? Niets in de pocket en niets in de zakken. Puur vakmanschap aan de tafel. Op een stijlvolle en elegante manier vertoont hij indrukwekkende effecten recht onder de neus en soms zelfs in de handen van de toeschouwers.

Meezingcarrousel

Meezingcarrousel Meezingcarrousel

De Meezingcarrousel zegt het al: met deze band kan je Vlaamse en Nederlandstalige hits uit volle borst meezingen! Frontzanger Tom Olaerts (Ex-finalist Idool) en frontzangeres Stefanie de Meulemeester zijn twee topstemmen die als geen ander weten om het publiek te entertainen. Samen met een vierkoppige band brengen ze de beste Vlaamse en Nederlandstalige hits.

Mobiele groep voor al uw feesten - Be Pop

Mobiele groep voor al uw feesten - Be Pop Be Pop - Mobiele groep voor al uw feesten
Zeer origineel poptrio dat de schwung erin brengt op ieder feest tijdens de receptie en/of diner. De stem van zanger Filip Bollaert raakt ieders hart én lijf. Dit trio brengt bekende popsongs op gitaar, contrabas en percussie. Door hun ambulante manier van optreden, zijn ze heel close met de gasten, en brengen ze net dat ietsje extra sfeer.

MOJO

MOJO MOJO

Heb je het gehad met de doorsnee coverband? Dan is hier MOJO! Deze verrassende covergroep
geeft er graag een frisse en vernieuwende lap op! Frontman, Filip Bollaert is een performer pur sang
en een fantastische gitarist.

Muziek voor kinderen - Bende gek

Muziek voor kinderen - Bende gek Bende gek - Muziek voor kinderen
Vier hippe muzikanten, een super coole zanger (Wim Gijselinckx) en een super coole zangeres (Amaryllis Temmerman). Da's dus BENDE GEK!

Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model

Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model
U zoekt een unieke zang ervaring of een danseres met een exclusieve uitstraling. Of U zoekt iemand die uw speciale kleding wensen tot leven kan laten komen of iemand die de choreografie van uw show kan organiseren of een model dat net een tikkeltje anders is.

Soloconcerten - Janu

Soloconcerten - Janu Janu - Soloconcerten
Waarschijnlijk is Janu de enige (Belgische) muzikante die vijf soorten harp bespeelt (Keltische, klassieke, Paraguayaanse, Schotse en elektronische harp).
Hoewel ze zich goed voelt in het orkestgebeuren, heeft ze toch een uitgesproken voorkeur voor soloconcerten.

The Exclusive Strings

The Exclusive Strings The Exclusive Strings ... dé vioolsensatie van het jaar!
Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech strings. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici: de spaanse Nancy Tormo, de franse Blandine Moreau, de bulgaarse Elena Lavrenov en de belgische Larissa Lismont. Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen.

Top muziekant - Ballad zanger

Top muziekant - Ballad zanger Top muziekant - Ballad zanger
In zijn kinderjaren droomde hij ervan om motocrosser te worden maar op zijn 15de koos hij voor het wielrennen.

Zuidamerikaanse muziek - Arisa

Zuidamerikaanse muziek - Arisa Arisa - Zuidamerikaanse muziek
Arisa brengt originele Zuid-Amerikaanse muziek: Cubaans-Caraïbisch: Salsa, Mambo, Son, Merengue, cumbia, Cha-cha aangevuld met een vleugje latin-jazz. Het grote gehalte aan muzikaliteit, de individuele beheersing van hun instrument, de energie en het plezier waarmee wordt gemusiceerd, maakt dat het publiek niet blijft stilzitten.
De stem van het warme zuiden komt van Freddy Kretschmer (uit Chili), een multi-instrumentalist, die ook de bas voor zijn rekening neemt.
Het virtuoze pianospel is van Johan Sabbe, die tevens een zeer begaafd arrangeur blijkt te zijn en zich verdiepte in typische latin-stijlen.
Het improvisatorisch talent van trompettist Peter Kox geeft een extra dimensie aan de groep.
De twee percussionisten hebben het Cubaanse bloed door de aderen stromen: veteraan Johan Joris op timbales en Chuchi (Cuba) op congas.
Regelmatig worden gastmuzikanten uit Cuba en Puerto Rico uitgenodigd.

Zuid-Amerikaanse muzikanten - Los Taitas (trio)

Zuid-Amerikaanse muzikanten - Los Taitas (trio) Los Taitas (trio) - Zuid-Amerikaanse muzikanten
Deze drie Zuid-Amerikaanse muzikanten (twee gitaristen en een harpist) brengen in hun typische klederdracht authentieke folkloremuziek. Ze begeven zich al zingend en spelend op een discrete manier onder het publiek. Ideaal om een exotische toets te geven aan uw receptie, personeelsfeest, customer event...

Producten