budesonid 1a pharma

budesonid hinta budesonid teva budesonid wirkung
Offerte Contact

Experience en belevingsitems - Whisky and cigar tasting

Whisky&cigar tasting - Experience & belevingsitems
Om te beleven moeten de zintuigen geprikkeld worden. Onze invulling van beleving, acts en animaties bevorderd de memorabel-waarde van uw event en is er op gebaseerd om alle vijf de zintuigen, horen, voelen, ruiken, zien en proeven extra te prikkelen.

Experience en belevingsitems - Whisky and cigar tastingIedereen houdt van lekker eten en gastronomische ingrediënten, maar ook andere kwaliteitsproducten weerhouden onze interesse. Het genot dat een whisky en/of sigaar schenkt, is een persoonlijke en individuele ervaring, en toch kan deze ervaring met vrienden gedeeld worden. De nuances zijn onbegrensd en de mogelijkheden voor nieuwe ervaringen oneindig. In een aangename ongedwongen sfeer vertelt een kenner over de geschiedenis en het bereidingsproces van de single malt whisky en/of de handgerolde sigaar. Maar uiteraard blijft het niet bij vertellen, onder begeleiding van onze host leren uw gasten op professionele wijze ruiken en proeven.

Nosing&Tasting
Bekijk rustig de kleur van de drank in het glas. Verwarm het glas in de palm van uw hand. Draai het glas voorzichtig rond. Snuif het aroma van de whisky op. Wat ruikt u? Bloemen? Kokos? Of kruiden? Neem voorzichtig een kleine slok in de mond en geniet van het contact met de drank, het mondgevoel als het over de tong glijdt en de afdronk. Welkom in de boeiende wereld van whisky. Een boeiende en mystieke wereld, waar veel over te vertellen valt.

Experience en belevingsitems - Whisky and cigar tasting
Experience en belevingsitems - Whisky and cigar tasting

Experience en belevingsitems - Whisky and cigar tasting