Danceworkshops

Dans workshop - Afrikaanse dans

Afrikaanse dans - Dans workshop
Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de Afrikaanse dans en muziek. Met een workshop Afrikaanse dans zorgen wij voor de Afrikaanse sfeer om uw evenement nog meer pit te geven.

Dans workshop - Breakdance

Breakdance - Dans workshop
Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de dans en muziek van de streets. Met een workshop Breakdance dans zorgen wij voor de Afrikaanse sfeer om uw evenement nog meer pit te geven.

Dans workshop - Buikdansen

Buikdansen - Dans workshop
Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de dans en muziek uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Met een workshop Buikdans zorgen wij voor de orientaalse sfeer om uw evenement nog swingender te maken.

Dans workshop - Salsa

Salsa - Dans workshop
Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de Cubaanse en Caribische dans en muziek. Met een workshop Salsa zorgen wij voor de Latin sfeer om uw evenement nog meer pit te geven.

Dans workshop - Streetdance and Hiphop

Streetdance and Hiphop - Dans workshop
Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de Amerikaanse dans en muziek. Met een workshop Streetdance/Hiphop zorgen wij voor de Amerikaanse sfeer om uw evenement nog meer pit te geven.

Dans Workshop - Zumba

Zumba - Dans Workshop
Zumba is het hipste, snelst groeiende workout wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en plezier hebben" en dat geeft precies aan waar deze training voor staat! Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, cumbia, samba, calypso, reggaeton en hiphop.

Producten