Themaparty's

Dans evenement, percussieshow - African Party

Dans evenement, percussieshow - African Party African Party: een spetterend evenement met dans en percussieshows
Met onze African Party verzorgen voor grote groepen (100 tot 4000 gasten) een uniek feestconcept vol dans en percussie.

Dinnerparty - The Heritage Dinner

Dinnerparty - The Heritage Dinner Interactieve dinner party
The Heritage Dinnerparty" is een interactief avondprogramma, waarbij op een dynamische en ludieke manier een stijlvol diner wordt gecombineerd met een spelprogramma... Zeg maar "moorddiner next generation."
De deelnemers worden uitgenodigd op een stijlvolle locatie, waar ze tijdens het apéritief getuige zijn van een tragische bekendmaking van de gastvrouw. De genodigden worden aan tafel gevraagd, waar ze hun naamkaartje terug kunnen vinden. Elke tafel bestaat uit 2 halfronde tafels waaraan telkens 5 tot 7 personen hebben plaatsgenomen.

Thema feest op industriŽle locaties - Industrial Party

Thema feest op industriŽle locaties - Industrial Party Industrial Party: Thema feest op schitterende industriële locaties
Op meer dan 10 verschillende industriële locaties organiseert Event Online dit originele thema feest.
De combinatie van spektakel met vuur, percussie en dans zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Traditionele garçons zijn vervangen door bouwvakkers en wegenwerkers, standaard buffetten ruimen plaats voor rollende stellingen...
Onder het thema 'Roadworks' of 'Under construction' leent dit concept zich perfect voor de aankondiging van grote veranderingen binnen uw bedrijf en is dit concept perfect realiseerbaar voor groepen van 100 tot 6000 gasten.

Producten