Unieke themafeesten

Cocktail Shakers - Cocktailanimatie

Cocktail Shakers - Cocktailanimatie Cocktailanimatie - Cocktail Shakers
'Shaken' is een combinatie van cocktails serveren met jongleertrucs op muziek. Met een scheutje dans, humor en veel interactie heb je een stevige basis voor de animatieve invulling van je evenement.

Het spektakel uit China - De Leeuwendans

Het spektakel uit China - De Leeuwendans De Leeuwendans - Het spektakel uit China
De leeuwendans is onmiskenbaar de meest in het oog springende en authentieke dansanimatie uit China. Het is één van de belangrijkste vormen van volkscultuur in China. Jaarlijks worden er op diverse niveaus wedstrijden gehouden, waar uiteindelijk het beste leeuwendans-team van gans China uit wordt gekozen.

Hilarisch muziekprogramma met diner - Tjoen van Toen

Hilarisch muziekprogramma met diner - Tjoen van Toen Tjoen van Toen - Hilarisch muziekprogramma met diner
Durft u de muzikale strijd aan te gaan met uw collega's tijdens de Tjoen van Toen? Is uw kennis van muziek een beetje up to date?
Belgische en Hollandse hits, discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten. Een dj draait de hele avond de beste 70's, 80's en 90's en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het diner volop benut wordt! Deze swingende avond is inclusief een uitgebreid buffet, dj, scheidsrechters en een drankenarrangement.
Prijs € 74,00 p.p. exclusief btw
Minimaal aantal personen: 40

Koken met de seizoenen - Walking dinner met live cooking

Koken met de seizoenen - Walking dinner met live cooking Walking dinner met live cooking - Koken met de seizoenen
Tijdens deze walking dinner kan u aan ieder buffetje 2 variaties van verse seizoensproducten proeven. De bereidingen uit Belgische keuken worden op trendy porselein geserveerd.
Deze formule zorgt er automatisch voor dat uw gasten rondlopen en dus met elkaar kennis maken. Ideaal voor networking-events!

Met sterren op diner - Topchef Peter Goossens op uw evenement

Met sterren op diner - Topchef Peter Goossens op uw evenement Topchef Peter Goossens op uw evenement
Met een driesterrenchef op uw evenement zal u uw gasten zeker tevreden stellen. Peter Goossens zorgt in het meermaals bekroonde Hof van Cleve dat alles perfect is afgewerkt. Dat kan hij ook op uw evenement.

Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model

Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model Singer, Dance performer, Designer, Show choreographer, Model
U zoekt een unieke zang ervaring of een danseres met een exclusieve uitstraling. Of U zoekt iemand die uw speciale kleding wensen tot leven kan laten komen of iemand die de choreografie van uw show kan organiseren of een model dat net een tikkeltje anders is.

Unieke toog - Bar met lopende band of waterbaan

Unieke toog - Bar met lopende band of waterbaan Bar met lopende band of waterbaan - Unieke toog
Entertain en ontvang uw gasten origineel op uw feest, beursstand, productvoorstelling of opening van de zaak met de PartyMover. Dit is een stijlvolle mobiele bar die voorzien is van een lopende band of een waterbaan. Op deze bar kunnen zowel food als non-food producten op een originele manier onder de aandacht van uw bezoekers gebracht worden.
Klasse bediening met vleugje entertainment

VIP walking dinner

VIP walking dinner VIP walking dinner 'in style'
Een luxueuze walking dinner zoals het moet zijn: heerlijke gerechtjes op zilveren dienbladen geserveerd. De kelners dienen op met witte handschoentjes wat het geheel een 'koninklijk tintje' geeft.

Walking dinner met kooktheater - Cooks on Stage

Walking dinner met kooktheater - Cooks on Stage Walking dinner met kooktheater
Als u eens iets heel aparts wil, dan hebt u het hier gevonden. U komt binnen in een zaal met in het midden een mysterieuze black box. Achter de gordijnen is een volledige keuken geïnstalleerd op een podium.
Wanneer het doek valt (op bijpassende muziek) komen de heerlijke aroma's u tegemoet en ziet u hoe alles live wordt klaargemaakt.
Alles wordt direct geserveerd, een onvergetelijke culinaire ervaring!

Producten