Verhuur lounge meubilair

Event interior design - Black Edition

Event interior design - Black Edition Black Edition - Event interior design
Naast wit meubilair bieden wij onze lounge-elementen al geruime tijd aan in een zwarte uitvoering. Hierdoor krijgt de lounge een zeer stijlvolle en 'classy' maar ook warme uitstraling. Als het dus nét even iets chiquer mag zijn, dan is de zwarte lounge een perfect alternatief.

Event interior design - Brown Edition

Event interior design - Brown Edition Brown Edition - Event interior design
Het bruine meubilair leent zich uitstekend voor een disco of oosterse lounge. Door het geheel verder aan te kleden met goede sfeerverlichting en thematische decoraties en accesoires ontstaat er een bijzonder sfeervolle ruimte.

Event interior design - Gold Edition

Event interior design - Gold Edition Gold Edition - Event interior design
Glitter&Glamour, Bling Bling......hoe je het ook wil noemen, een gouden lounge zet wel de juiste toon voor een exclusieve glamourparty. De gouden lounge is uitstekend te combineren met zwart of witte accenten voor een strakker uiterlijk en krijgt door bijvoorbeeld paarse of roze accenten weer een mystiek tintje.

Event interior design - Lig lounge

Event interior design - Lig lounge Lig lounge - Event interior design
LIGLOUNGE:
Mag het iets informeler? Dan zijn deze liglounge-modules een interessante keuze. Met een oppervlakte van 9 m² bieden ze plaats voor een 8-tal personen en zijn ze inzetbaar voor elk event, als brainstormarea, als relax-hoek, als functionele eye-catcher, ...

Event interior design - Raw Edition

Event interior design - Raw Edition Raw Edition - Event interior design
Lounge op locatie heeft onlangs het aanbod uitgebreidt met nieuw ruw, sloophouten meubilair. Dit meubilair bestaat o.a. uit rugleuningen, bijzettafels en zelf enkele barren. Wij noemen het de RAW Edition. Een witte of zwarte lounge krijgt op deze manier een zeer stoer uiterlijk. Uitstekend geschikt voor buitenlocaties, maar binnen ook erg sfeervol.

Event interior design - White Edition

Event interior design - White Edition White Edition - Event interior design
Loungen zoals het hoort! Sfeervol wit meubilair in combinatie met de juiste verlichting en diverse kleruaccenten zorgen voor een interieur op maat. Naast het loungemeubilair verzorgt Lounge op locatie ook barren, buffetten, statafels en barkrukken om het concept helemaal af te maken.

Producten