budesonid 1a pharma

budesonid hinta budesonid teva budesonid wirkung
Offerte Contact

Experience en belevingsitems - Oxy en Aromabar

Oxy & Aromabar - Experience en belevingsitems
Om te beleven moeten de zintuigen geprikkeld worden. Onze invulling van beleving, acts en animaties bevorderd de memorabel-waarde van uw event en is er op gebaseerd om alle vijf de zintuigen, horen, voelen, ruiken, zien en proeven extra te prikkelen.

Experience en belevingsitems - Oxy en AromabarDe Oxy_Aroma/Bar, strak in design, laat u ervaren hoe geuren, gecomineerd met pure zuurstof ons lichaam op ontspannende, opwekkende en verfrissende manier beinvloeden.

De OxyAromabar is dé plek waar u even lekker kan bijkomen onder het genot van diverse aroma's en aroma-cocktails in combinatie met 90 % zuivere zuurstof. Er zijn 'relaxing aroma's' en 'energizing aroma's'. Elk aroma heeft zijn eigen invloed en werking op onze gesteldheid... aroma's om uw bewustwording te zuiveren, het concetratievermogeen te verhogen en het lichaam in balans te brengen.

Door de vervuiling en het broeikaseffect neemt de moderne mens dagelijks te weinig zuurstof op. Hierdoor vermindert onze longcapaciteit gestaag. Wie aanschuift aan onze OxyAromaBar draait die effecten terug. Schuif ons zuurstoflangetje over uw gelaat en sterk lichaam en geest in slechts enkele minuten.

Onze OxyTenders assisteren en entertainen uw gasten en vertellen meer over de verschillende aroma's en de werking van O² als recreatief entertainment...

Experience en belevingsitems - Oxy en Aromabar
Experience en belevingsitems - Oxy en Aromabar

Experience en belevingsitems - Oxy en Aromabar