budesonid 1a pharma

budesonid hinta budesonid teva budesonid wirkung
Offerte Contact

Experience en belevingsitems - Gamezone

Gamezone - Experience en belevingsitems
Om te beleven moeten de zintuigen geprikkeld worden. Onze invulling van beleving, acts en animaties bevorderd de memorabel-waarde van uw event en is er op gebaseerd om allee vijf de zintuigen, horen, voelen, ruiken, zien en proeven extra te prikkelen.

Experience en belevingsitems - GamezoneOm in te spelen op de laatste trends op gebied van digitaal entertainment bieden we de mogelijkheid een GameZone op uw event te integreren.
Op grote TV-Walls of via projectieschermen kunnen uw gasten een breed gamma van laatste nieuwe Playstation3 games uittesten (mogelijk binnen het concept van uw event), als uitbreiding kunnen ook twee of vier eggchairs geplaatst worden waar uw gasten individueel of via netwerk op Playstation Portable kunnen gamen, muziek beluisteren of video's bekijken. Ook de revolutionaire WII, waarbij de gamepad vervangen is door een bewegingsgevoelige stick kan worden ingezet voor een interactief partijtje golf of tennis.
En met de Face2Faces (zie decorations) kunnen nu ook board- en cardgames op een trendy manier onder de aandacht gebracht worden.
Niet enkel leuk voor een eigentijdse kidscorner, maar ook een leuke eyecatcher voor op festivals, beursstands, ...

Experience en belevingsitems - Gamezone
Experience en belevingsitems - Gamezone

Experience en belevingsitems - Gamezone