Feesten en evenementen organiseren met stijl

We hebben ondervonden dat vele organisatoren behoefte hebben aan professioneel goede raad en tips

Daarom hebben we besloten, samen met verschillende professionelen uit de evenementensector, een hulpmiddel ter beschikking te stellen: Event Organiser als een spin-off van Eventonline. Het is een primeur voor Vlaanderen.

Iedereen die een feest wil organiseren, kan voortaan van ons online een gedetailleerde offerte krijgen binnen de twee dagen, nadat we alle professionele en beschikbare mogelijkheden grondig onderzocht hebben.

Het geheel wordt vanuit onze website gestuurd. Het volstaat via de website wensen bekend te maken en u krijgt meteen een gedetailleerd antwoord. Tevens worden er pasklare pakketten aangeboden voor alle soorten bijeenkomsten (vergaderingen, workshops, seminaries e.d.), voor de meest gevarieerde formules (ontbijt, lunch, koffiebreak, walking diner e.d.) op de meest uitnodigende en geschikte locaties.

Elke vraag wordt ernstig genomen. Ook voor kleine, maar zeer gewaardeerde attracties of animaties (clown, sneltekenaar, goochelaar e.d.) kan voortaan via deze nieuwe formule van Event Organiser een offerte aangevraagd worden. Alle voorstellen zijn gebaseerd op kwalitatief hoogstaande en beproefde suggesties. Daarom wordt ook alleen maar samengewerkt met specialisten die hun naam en faam in de evenementensector al geruime tijd bewezen hebben.

Kortom: alles wat een organisator nodig heeft om op een overzichtelijke manier tips en advies te krijgen, zal online terug te vinden zijn op onze website. Makkelijker, sneller en professioneler is niet denkbaar.

Info: 0474 467 291

Over ons